Witting Ejendomme

Bygger for livet.

Vi startede for snart 50 år siden med at bygge huse, der kunne tåle at stå ude om natten. Det er vi sådan set aldrig holdt op med. Ligesom vi stadig bygger på forretningsprincipper, der til enhver tid tåler dagens lys. En aftale er en aftale, og hvis man ikke holder ord, holder man slet ikke.

Men med Witting Ejendomme vil vi bygge en familievirksomhed, der tænker længere, end vi nogensinde før har gjort. Og her er bæredygtighed ikke blot et ord. Det er en grundholdning til alt, hvad vi laver.

Det er derfor, vi ikke skal nøjes med mindre miljøcertificering end det nordiske Svanemærke. Det er derfor, vores huse hverken skal have et usundt indeklima eller være usunde for verdens klima.

Og det er derfor, vi insisterer på ordentlige arbejdsforhold. Både på byggepladsen og i det køkken, hvor der skal smøres tre madpakker, inden fanden får sko på og den yngste taber sutten.

Vi vil kort sagt bygge for livet. For det levende, sansende liv, der skal have rum både inde og ude. For fælles rum og værksteder som værktøjer til fællesskab.

For frugttræer i gården og et smil fra en sur dame på første sal. For børn, der larmer og glade lejere, der aldrig vil flytte.

Det hele skal være gennemtænkt og gennemtegnet – for at skabe plads til alt det, der ikke er gennemtænkt og gennemtegnet. Plads til det helt fantastiske, der opstår når bygninger fremmer livet i sig selv.

Det er bogstaveligt talt ejendommeligt.

Om at bygge for livet.

Når Witting Ejendomme taler om at ”bygge for livet” har det mere end én betydning.

  • At bygge med tanke på de liv, der skal leves i bygningerne.
  • At bygge bæredygtigt og klimavenligt.
  • At bygge langtidsholdbar kvalitet.
  • At bygge med tanke på næste generation.
  • Og endelig den måske vigtigste i en verden, hvor alt for meget er blevet ligegyldigt.
  • At bygge med en passion, som gjaldt det livet.

 

Om ejerne

Født på en byggeplads.

De fleste menneskers første tanke om selvstændighed er, at de i hvert fald ikke skal være som deres forældre. Hvorefter de bruger det meste af livet på at blive præcis som deres forældre.

I en familie, der har levet og åndet ejendomme i et halvt århundrede, er vi vokset op med mere tegl, mursten og klimaskærm end de fleste. Men også med et fundament af kvalitet og bæredygtighed, som det grundlæggende for både byggeri og forretning. Og det fundament har vi ikke tænkt os at rive ned, selv om vi nu står på egne ben.

Louise og Julie Witting

En sund økonomi.

Det er vigtigt med en sund økonomi i alle virksomheder. Derfor er vores økonomidirektør Henrik optaget som partner i Witting Ejendomme. Han indestår sammen med os for at Witting Ejendomme udvikles som en sund, dynamisk og bæredygtig virksomhed.