Ejendom

Pantheonsgade 10, 5000 Odense C

Denne statelige byejendom er opført i 1901 af Sten- og Billedhugger M.H. Plough efter tegninger af tidens førende arkitekt i Odense – Niels Jacobsen 1865-1935.

Samme arkitekt står bl.a. bag Odense Teater, Grand Hotel, Fyens Forsamlingshus, Odense Tekniske Skole og Ansgar Kirke – samt en lang række af de mest markante byggerier og villaer i Odense fra 1895 til 1930.

Ejendommen er registreret med høj bevaringsværdi og er opført i 4 en halv etage med en karnap i 3 etager på risalit og afsluttet af halvrund gavlkvist med et kobbertag

Beliggenhed

Liebhaveri i byens kulturelle centrum

Den smukke byejendom med direkte udsigt til byens kulturelle centrum Brandts Klædefabrik – indeholder 3 store moderne herskabslejligheder samt 2 flotte erhvervslejemål.

Ejendommen har smuk port indkørsel med et overparti i kunstsmedet gitter – der giver adgang til ophold og parkering i den solfyldte gård mod vest.

Lejlighederne

5-værelses herskabslejligheder

Ejendommens 5-værelses herskabslejligheder spænder mellem 217 – 246m2. med privat elevator adgang fra baggang.

Lejlighederne er nyrenoverede og udført i smagfuld moderne stil indeholdende: 3 stuer ensuite, 2 store værelser, stort køkken alrum med adgang til stor vestvendt altan ud mod gården. 2 moderne badeværelser samt vaskerum/grovkøkken. Dette er liebhaveri i særklasse.

Interesseret?
Er du interesseret i et lejemål, er du velkommen til at skrive til os på følgende mail: alj@probusfyn.dk