Drømmer du om at bo her …

Herskabslejlighed på 246m2 i hjertet af Odense. Bo midt i byen, men i en skøn lille oase med elevator.

Ejendommen ligger centralt i byen med udsigt over Amfipladsen ved Brandts Klædefabrik. Lige udenfor porten, møder du byens kulturelle centrum med Brandts Klædefabrik, Kulturmaskinen og det pulserende byliv.

Der er tale om en herskabsbolig af helt særlig karakter og med masser af sjæl. Lejligheden er total istandsat i 2019 hvor den er ført up to date med dagens behov for en moderne bolig. Der er etableret 2 moderne badeværelser samt et nyt lækkert køkken alrum med udgang til en stor lækker altan, hvor man kan nyde sommeraftenerne.

Billeder og beskrivelse – klik her

Book en personlig fremvisning eller skriv dig på venteliste

Udfyld blot felterne her og Annette vil kontakte dig.

Du kan også altid kontakte Annette på enten tlf. 31 63 38 01 (svarer også aften og weekend) eller på mail: alj@probusfyn.dk

Ejendom

Pantheonsgade 10, 5000 Odense C

Denne statelige byejendom er opført i 1901 af Sten- og Billedhugger M.H. Plough efter tegninger af tidens førende arkitekt i Odense – Niels Jacobsen 1865-1935.

Samme arkitekt står bl.a. bag Odense Teater, Grand Hotel, Fyens Forsamlingshus, Odense Tekniske Skole og Ansgar Kirke – samt en lang række af de mest markante byggerier og villaer i Odense fra 1895 til 1930.

Ejendommen er registreret med høj bevaringsværdi og er opført i 4 en halv etage med en karnap i 3 etager på risalit og afsluttet af halvrund gavlkvist med et kobbertag

Beliggenhed

Liebhaveri i byens kulturelle centrum

Den smukke byejendom med direkte udsigt til byens kulturelle centrum Brandts Klædefabrik – indeholder 3 store moderne herskabslejligheder samt 2 flotte erhvervslejemål.

Ejendommen har smuk port indkørsel med et overparti i kunstsmedet gitter – der giver adgang til ophold og parkering i den solfyldte gård mod vest.

Lejlighederne

5-værelses herskabslejligheder

Ejendommens 5-værelses herskabslejligheder spænder mellem 217 – 246m2. med privat elevator adgang fra baggang.

Lejlighederne er nyrenoverede og udført i smagfuld moderne stil indeholdende: 3 stuer ensuite, 2 store værelser, stort køkken alrum med adgang til stor vestvendt altan ud mod gården. 2 moderne badeværelser samt vaskerum/grovkøkken. Dette er liebhaveri i særklasse.

Interesseret?
Er du interesseret i et lejemål, er du velkommen til at skrive til os på følgende mail: alj@probusfyn.dk

Udlejning og administration

 

Ledende ejendomsadministrator, EA
Kontakt:
Peter Skytte
Adresse:
Tarupvej 80
5210 Odense NV
Telefon: +45 6612 3400
E-mail: psp@effyn.dk