Ejendom

Pantheonsgade 10, 5000 Odense C

Denne statelige byejendom er opført i 1901 af Sten- og Billedhugger M.H. Plough efter tegninger af tidens førende arkitekt i Odense – Niels Jacobsen 1865-1935.

Samme arkitekt står bl.a. bag Odense Teater, Grand Hotel, Fyens Forsamlingshus, Odense Tekniske Skole og Ansgar Kirke – samt en lang række af de mest markante byggerier og villaer i Odense fra 1895 til 1930.

Ejendommen er registreret med høj bevaringsværdi og er opført i 4 en halv etage med en karnap i 3 etager på risalit og afsluttet af halvrund gavlkvist med et kobbertag.

Denne velbeliggende byejendom med direkte udsigt til byens kulturelle centrum Brandts Klædefabrik – indeholder idag klinik og kontorer samt 3 store moderne herskabslejligheder samt 2 flotte erhvervslejemål.

Ejendommen har smuk portindkørsel med et overparti i kunstsmedet gitter – der giver adgang til ophold og parkering i den solfyldte gård mod vest.

Ejendommen indeholder 3 stk. 5 værelses herskabslejligheder  på 217 – 246m2. med elevator

Lejlighederne er  nyrenoverede indeholdende: 3 stuer ensuite, 2 store værelser, stort spisekøkken med adgang til vestvendt altan ud mod gården. 2 moderne badeværelser samt vaskerum/grovkøkken.

 

Interesseret?

Er du interesseret i et lejemål, er du velkommen til at skrive til os på følgende mail: kontakt@wittingejendomme.dk