Bliv en glad lejer

Blåt hav – grønt byggeri.

Vores målsætning er enkel. Vi vil gerne have lejere, der er så glade, at de aldrig flytter. Men der er alligevel mennesker, der får nye jobs, nye boliger og nye liv hele tiden. Det giver dig chancen, hvis du skriver dig op her. Ligesom du kan høre om nye projekter, før vi sætter dem på markedet.

Få besked når en lejlighed er ledig

Om at være lejer hos Witting Ejendomme

Vi bygger for livet. Og håber du bliver boende lige så længe

Vi vil gerne have lejere, der er så glade, at de aldrig flytter. Vi bygger for det levende, sansende liv, der skal have rum både inde og ude. For fælles rum og værksteder som værktøjer til fællesskab. For frugttræer i gården og et smil fra en sur dame på første sal. Vi bygger kort sagt noget, vi gerne selv ville bo og vokse op i.

Det mener
vores lejere.

Niels
Læs mere
Havglimt er helt unik med sin placering, og jeg valgte boligen, fordi der er et udemiljø omkring ejendommen, som jeg ikke kunne finde andre steder på Amager. Boligerne er udført i rigtig gode materialer, og det er især mega fedt, at de hårde hvidevarer er i en høj energiklasse. Ruminddeling i lejligheden er også rigtig god, for jeg har min bedste ven boende hos mig i et ½ år, og vi kan fint have privatliv hver for sig.
Laura og Jens
Læs mere
Da vi skulle vælge bolig, gik vi meget efter, hvor på Amager boligen lå. Der er meget nybyggeri på Amager, men det er ikke det hele, som er godt byggeri, synes vi. Derfor ledte vi længe efter noget bæredygtigt og meget gerne tæt på skov, strand, vand, natur, men det betød også meget, om der var busstoppested i nærheden, og indkøbsmuligheder tæt på. Vi faldt helt tilfældigvis over Havglimt, da vi så en stor reklame på bygningen ud imod den store vej.
Sebastian og Mark
Læs mere
Vi har valgt at bo sammen, fordi vi ved at dele huslejen kunne få en totalt lækker lejlighed med alt. Vi er glade for at bo her, mest fordi det ligger tæt på alt, men også fordi vores familie bor på Amager. De bor dog i ejerbolig, og det har vi ikke råd til. Havglimt har også et helt specielt miljø, som man bliver glad i låget af.
Jan
Læs mere
Jeg har først og fremmest valgt at bo på Havglimt, på grund af den tætte beliggenhed til Metro-stationen, som jeg er afhængig af. Jeg har solgt min bil, da jeg har besluttet mig for, at jeg vil leve mere bæredygtig. Det betyder derfor også meget for mig, at Havglimt er bygget som en svanemærket ejendom, som sikrer bæredygtighed. Udsigten til vand var også en vigtig faktor for mig, da jeg skulle vælge bolig.